Väntan på mat!

Jag har en fru som är expert på nya maträtter, i dag såg jag fram emot att få pannbiff  och lukten börja sprida sig i lägenheten, men så kommer min fru och är alldeles förtvivlad för det tar längre tid än hon trodde det skulle ta? Nu höll hon på med att tillverka köttfärsrullar med skinka . Och nu var hon förtvivlan över att vi skulle hinna dö innan maten stod på vårt fina köksbord av ek.
Den  nya maten var jättegod,  så min kära hustru får ett stort A, hur många fruar får det idag? Hon sa till mig att köttskivorna skulle vara en aning tunnare, jag vet inte hur det är med detta? Hon är experten och jag är novisen, så jag böjer mig att hon har rätt. Huvudsaken är att maten smakar som den ska, GOD.
Vi bor i ett mycket vackert samhälle, Sunne, men  mycket dis och regn, det sägs att efter regn kommer solsken, så utsikten är god att får  uppleva bra väder igen.   Nu kom vårt barnbarn tillsammans med  sin mormor och nu vill hon se barnfilm. Dom kom från Sunne kyrkogård där hennes morfar  ligger. Vad bra det är att ha plats dit man gå för att minnas sina kära.

Knutte

av Birgitta

Björn, Sunne