Nyss vaknat!

Det är några äldre damer som träffas varje fredag vid vid 1030 -tiden för att läsa Guds ord och bedja, så var det idag fredag också, jag lade mig på soffan i stora rummet och låg och mysade, samtidigt satte jag på Kanal 10 och då var det ett par som sjöng en underbar sång, efter dom kom Lilja från Sölvesborg och undervisade från ”Bibelordet”, vilket väckande budskap han bar fram. Underbart.
Och då var tiden inne för min älskade fru att komma hem, lycklig och glad och sprida av välsignelse även till mig, vilka kvinnor som vill leva i den himmelska visionen.
Har ni tackat Gud för att vi har så bra i vårt land, mat för dagen, en säng att sova i, goda vänner, bil som fungerar osv. JA det är mycket vi får vara tacksamma över, eller hur.
Om ni har läst min   hemsida under personligt  – rötterna, så förstår ni varför jag alltid är så tacksam till vår älskade GUD, som har fört dit   mig där jag är i dag,

 

av Birgitta

Björn, Sunne