Katastrof!

Lördag den 29 oktober 2011.
I dag upplevde vi en katastrof, vi har gjort en ny hemsida och Birgitta skulle ta bort  den gamla hemsidan. När vi hade gjort detta så var den nya hemsidan borta också och då förstår ni hur vi  upplevde detta, att efter ett stort arbete med den nya hemsidan förlora den . men som tur så hade Birgitta  även lagt in hemsidan även på en extern disk,  så vi kopplade in den och flyttade index in på huvuddatorn, underbart problemet var löst. jag ringde till min grabb Göran i Uppsala för att få hjälp han har nämligen gått 5 år på universitet, men som tur var fick vi inget svar, för Birgitta hade löst katastrof problemet, så nu är allt frid och fröjd igen.
Som ni känner till så har Kristna friskolan i Sunne  bytt styrelse, dom säger att den inte var skött på rätt sätt??? På rätt sätt. Var det inte så att den hade en kristen profil och det sticker i ögonen på de som har en världslig syn. Tyvärr så  har tidsanden på verkat människorna så att inget Kristet ska finnas, men lite religiöst går braI
I dag vid 13-tiden fick vi lite solsken en kort stund, men tyvärr har det regnat och varit så mulet en längre tid, så man längtar efter många solskens dagar nu, eller hur?Jag har en efterlysning: I år fyllde jag 81 år och funderar om det finns någon kvar ifrån mina  vilda ungdoms år, ung eller äldre, det vore roligtv att få höra från er.

Birgitta

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *