Vardagsfunderingar

Fredag den 4 okt. 2011
I dag har min fru sitt bibelstudium  för att antal damer, hon har det för det mesta varje fredag kl. 11.oo. Vilken välsignelse som följer henne, men så har hon fått den gåvan ifrån sitt hem, där hennes far varit som jag, lekmanna predikant. Tänk vilken gåva att få tjäna sin herre trots sina svagheter, det kan man väl kalla för, nåd?
Tänk att det fortsätter att vara disigt, man önskar att solen skulle börja slösa över oss med sin välsignelse, men vi får nog räkna med att hösten ska bli så bra som möjligt, men vi skulle gärna vilja blanda sig i hur vädret ska vara på våran bredd grad. . Tänk om vi människor skulle blanda oss i hur vädret ska vara, det  skulle bli kaos direkt, alla vi människor med olika viljor, det är  bäst att vår store Gud får sköta den saken. Eller hur?

Knutte

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *