Filosofi

Min hustru har satt sig i björnidet för att planera för mötet och jag är kvar i lägenheten för att samtala med min himmelske Far. Efter en god middag brukar jag lägga mig en stund på soffan i stora rummet.Når jag somnade in hade jag en underbar dröm som jag skriver ner nu.
Jag drömde att en mindre fågel flög framför mig, han hade ingen fart när han flög, så jag sträckta fram min hand och slöt fågeln i min hand. Jag fick nöd för fågeln, jag tar hem honom och matar honom med havregryn, så ska jag köpa riktigt fågelfrö senare. Det var annat i samband med min dröm, men det var det att jag fick nöd för den skadade, som tog mig hårt. Jag har inte kunnat släppa min dröm den följer mig i mina tankar. jag sa till min älskade hustru, vad betyder en sådan dröm, är det en vanlig dröm, som man drömmer och sedan glömmer? Jag tänker på en man i bibeln som hade en dröm, som var till välsignelser för Israel. Jag får skaka av mig  detta och gå vidare framåt.
I dag är det Torsdagen den  1 december 2011 och fortfarande är det sommar?  och vackert väder och hur länge till kan vi   ha ett  sådant underbart väder.
I min Bibel står det att Gud talar på olika sätt till oss,.Varför gör han det, talar genom sitt skapelse? Jo, Gud vill inta att någon av oss ska gå förlorad utan han vill att vi ska ta emot Hans frälsnings erbjudande genom Kristus Jesus.
Jag vädjar till oss alla vi tar emot detta erbjudande då ses vi på den andra sidan.
Knutte

Publicerat av Birgitta

Björn, Sunne