Söndagsfunderingar

Vilka underbara sånger  som Aage Samuelsson sjunger på youtube. Han finns även på Spotify. En underbar broder som får vara till till välsignelser bland oss kristna, tyvärr har Herren tagit hem honom, dom behövde ha hjälp med sång och musik!!!!
Jag hoppas att ni är spotify lyssnare, jag har mycket glädje och välsignelse av att lyssna. Jag vet att det finns ”religiösa” som inte gillade honom, men inte jag. Vi tackar Gud för vår sjungande broder.
Vi har Birgittas barnbarn, Agnes som gästar oss och ligger över, vi tackar Gud för våra barn och barnbarn.
Tänk  vilken nåd som jag fått uppleva, det var andra tider när jag växte hos en torparfamilj ca. 15 km norr om lycksele. Mycket fattigdom men jag är glad att jag fick komma dit det gav mig en tro på, att det finns en Gud som älskar oss, och det har jag glädje i  dag över och fick hjälp att finna tron på Gud.
Min fru håller på med uppgiften att laga något gott åt oss hungriga, köttfärssås och spagetti
den som väntar på något gott väntar inte för länge.
Knutte

av Birgitta

Björn, Sunne