Tankar inför julen!

I dag är det 11 dagar till julafton den 24 december 2011 då  kommer vi att få besök av min dotter med sina 2 barn, hennes man åker till sina föräldrar i Argentina. Jag ser fram emot det att få träffa  några av min stora familj.
Ute är det mörkt och ruskigt väder men inne har vi det skönt i den goda värmen, jag är oerhört tacksam att min fru och jag har det så bra tillsammans det är mycket som vi får tacka Gud för. Det är nog en del som reagerar när jag ofta talar om vilken underbar Gud jag.har, om ni läser hur min uppväxt har varit så kommer ni att förstå orsaken till denna tacksamhet.
På julaftonen kommer det att bli en del som kommer till oss så det kommer att bli en underbar jul, där vi läser julevangeliet i Lukas 2, och tackar Gud tillsammans, sedan äter vi god jullunch tillsammans och upplever den goda gemenskapen när goda vänner samlas.

Knutte

av Birgitta

Björn, Sunne