Världen är grym

http://www.varldenidag.se/nyhet/2013/12/20/De-har-raddat-600-badiflickor/

Idag har jag fått två länkar på fb som engagerat mig.

hur kan människor vara så grymma?

den andra visar också på grymhet nämligen förföljelsen av kristna i världen

http://www.skanskan.se/article/20131219/OPINION/131219137/-/mordade-kristna-en-ickenyhet

jag gråter och ber och känner mig hjälplös.

birgitta

2 svar på ”Världen är grym”

  1. Ja Herren hjälp människorna och oss kristna och Knut och Birgitta och övriga i vårt liv. Och vår församling och våra samhällen och Israel ,och vår Värld, och Norge där minna söner och deras mor bor och alla i deras liv , och Sverige och Sunne och Uppsala och livet .Och vart kristet sammanhang att hitta hem till dig Gud och Guds Ord och din vilja med livet och tron och frälsningen….Och om stort och smått och allt Gud ?

    Och gör allt väl, där det inte är det, och om det, det inte är det om…Nu och alltid under livet och för tid och evighet och till tidens slut och för evigt som sagt? Och tack Gud , för att Gud bor i höjden och i ett förkrossat hjärta, och med tron och frälsningen och pånyttfödelsen med evigt liv i dig Gud och med dig i oss…Genom dig och till din ära och för din skull bara …Och helt som du vill ber jag dig om ,och att vi vill och du kan göra så allt blir väl i din Helighet och Härlighet genom din försonning Gud med dig själv så du inte tillräknar oss våra missgäningar…

    Och som Kristus nu mannar oss med, låt också ni försona eder med Kristus med Gud …Med dig Gud och nästan och oss själva och om livet om allt blott bara som du vil gode Gud … Så allt får bli väl med dig som du vill , och så vi vill det ,och trots allt, och förstår och tror dig Gud och Ordet? Och under livet och om livet och hälsan, och genom din frihet och trygghet i dig som du vill ge oss Gud ?

    Så vi kan och vill och får ta emot den och dig som Herre Jesus och som vår frälsare i tron, med nytt evigt liv, i och för dig Gud och ditt Ord bibeln? Och helt ,och om stort och smått ,och om dig , och nästan och oss och livet och Guds Ord och din vilja , och om det du vill och inte vill och helt som du vill, och så vi vill ber jag dig om? För eller senare och till sist , och för tid och evighet gode Gud som du vill ,och välsignat med frid med dig Gud , och tryggt och säkert ? Hjälp oss Herren ?Herren ska hjälp och skona , gör allt väl och helt och i frihet i Anden och i trygghet och säckerhet med dig gode Gud och trots allt för inget kan skilja oss från Guds kärlek i Kristus Jesus vår Herre? Och genom din ledning och vishet och kraft , och med och till gott mod, med all din nåd och sanning och integritet och barmhärtighet , all nåds Gud och efter blott nådens Ord ?

    Och som det blir bäst nu och alltid och Andligt socialt och välsignat i frid med dig gode Gud och ödmjukt i kristi underordnade och behärskat i Andens frukter och din vishet och kraft och genom Andens gåvor ? Och rätta vägledning och vägar och vis och på den eviga vägen och i din trygghet och säckerhet och goda förbarmande vilja med kraft och gott mod i dig Gud ? Och rätt ställt och gott ställt med dig Gud och så det står väl till med oss med och livet om stort och smått och allting? Som du vill gode Gud och för tid och evighet och med din integritet som sagt gode Gud som du bara vill och efter ditt Ord och rom 3-8 , 10? För inget är omöjligt för Gud och allt förmår den som tror? Och den allsmäcktiges livs fläkt ska ge er förstånd och vägen uppenbar som Gud vill, som det står skrivet om i Guds Ord bibeln ber jag dig om i Jesus namn,amen …Guds frid och rika välsignelse!!! Ronny ps 103 ,Matt 28:18-20 ,1kor 13 Kärlekens lov, Jhon 14…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *