Jesus botar de sjuka

Matt. 8:14 Jesus kom hem till Petrus hus och fick se att Petrus svärmor låg sjuk i feber. 15 Han rörde vid hennes hand, och då lämnade febern henne, och hon steg upp och betjänade honom. 16 När det blev kväll, förde man till honom många besatta. Och han drev ut de onda andarna med ett ord och botade alla sjuka, 17 för att det skulle uppfyllas som var sagt genom profeten Jesaja: Han tog på sig våra svagheter, och våra sjukdomar bar han. *
Mark.16: 18 Och Jesus sade till dem: De skall lägga händerna på sjuka, och de skall bli friska.”

Bön:Tack Herre att du är den store läkaren. Tack Herre att du sagt att vi ska lägga händerna på de sjuka och de ska bli friska. Tack att det är du som botar inte vi.

Dagens sång: Kärlek som aldrig tar slut

Publicerat av Birgitta

Björn, Sunne