Unga i församlingen.

1 Tim. 4:12 Ingen får förakta dig för att du är ung, utan var ett föredöme för de troende i ord och gärning, i kärlek, tro och renhet. 13 Fortsätt att högläsa ur Skriften och att förmana och undervisa tills jag kommer.

Det här är ett bibelord som jag tycker att vi äldre ska tänka på. Det är så lätt att vi äldre dömer ut de yngres uttryckssätt bara för att det skiljer sig från vårt.Se til ungdomarnas hjärtan,  de brinner lika mycket för Jesus som vi gör även om de sjunger på engelska.

14 Försumma inte nådegåvan i dig, den som du fick genom profetord när de äldste lade händerna på dig.

Låt oss lägga händerna på de unga och välsigna dem. Får vi inga ungdomar med i församlingarna dör vi snart ut.

Bön: Jesus vi ber för ungdomen. Välsigna dem , och ge dem kraft och mod att leva som kristna.

Dagens sång: Hosianna

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *