Börja om igen

Alltsedan min älskade Knutte gick bort har det varit en omvälvande tid i mitt liv. Det har varit en svår sjukdomstid, och det har också varit prövningar på andra områden. Genom allt har jag ändå haft tron på Gud som en klippa att luta mig mot

Till råga på allt kraschade hemsidan också, men nu har jag fått hjälp med den och hoppas att den ska fungera i fortsättningen. Om du finns, som brukar följa mina små notiser här så är du hjärtligt välkommen tillbaka!. Kommentera gärna i kommentarsfälten!

Dagens bibelord ’Så älskade Gud världen att han gav den sin ende Son, för att de som tror på honom inte ska gå förlorade utan ha evigt liv. Det var inte för att döma världen som Gud sände sin Son, utan för att världen skulle räddas genom honom. ’ Johannes 3:16-17 https://my.bible.com/bible/916/JHN.3.16-17 Ett mycket välkänt bibelord. Det brukar också kallas lilla bibeln eftersom det innefattar allt om Jesus egentligen. Han sa det här till Nikodemus, som kom till honom om natten i hemlighet. Så kan också vi komma till honom och tala med honom i våra böner om natten!

Jesus och Nikodemus

Dagens sång: Jag behöver ej förstå.  

 

av Birgitta

Björn, Sunne