Jag ska gå genom tysta skyar

Himmel

 Dagens sång: Jag ska gå genom tysta skyar
Dikt av Dan Andersson, musik: Gunde Johansson

Idag börjar jag med  den här sången därför att den har ljudit inom mig i flera veckor nu. Det är något särskilt med den, jag vet inte vad.Kanske att det är någon som behöver höra den. Jag har redan skrivit om himlen flera gånger på min hemsida du kan gå in här och läsa eller här. 
Därför tyckte jag att det var onödigt att skriva om himlen igen, men kanske det kan vara till tröst för dig som saknar någon som gått dit  före dig, eller du funderar på om du ska få komma dit. Gör du det får du gärna höra av dig till mig på min mailadress birgitta.bjorn@gmail.com eller skriva i kommentarsfältet nedan. Det finns mycket att samtala om: Vem får komma till himlen till exempel?

Jag hittade ännu en härlig psalm om himlen här: Jag ska gråtande kasta mig ner 

Publicerat av Birgitta

Björn, Sunne

3 svar på ”Jag ska gå genom tysta skyar”

 1. Ja Ronny, Gud välsigne dig också! Jag är så glad att du hållit fast vid Honom genom allt som du gått igenom. Vi får fortsätta att lita på att Gud hjälper genom allt. Jag ber för dig just nu.

 2. Minns mig gärna i bön . Och gode Gud i Jesus namn Amen ? Gud välsigne dig Birgitta .Och tack och Guds frid med Gud, och som du vill gode Gode Gud och för din nåd och sanings skull för Kristi kors och uppståndelse från Herre.

  Och i och genom Herren vår rättfärdighett och försoning skull i Kristus med Gud …Och i ditt fulla beskyd och goda vilja gode Gud och i din fulla vishet och kraft och goda vilja ?

  Och kärlek och omsorg och genom din fulla nåd och sanning, och frälsning genom tron på dig gode Gud och Guds Ord .

  Och genom det nya förbundet genom Jesus blod av och från dig gode Gud Och som du vill och gode Gud .Och helt och fullt och överhuvudtaget som Gud vill .Och efter behov och tryggt och sunt och säkert och villigt som du vill gode Gud och på rätt vägar med dig gode Gud …Och med och till en trygg och en sund tro på dig gode Gud i den sunda tron och läran …Och med och till en sunt och tryggt i tron frälst av Guds nåd och sanning och med ett sunt tron frälst kristen liv och evigt och förblivande med dig gode Gud som du vill och efter behov i och genom och för endast Jesus Kristus vår Herre och frälsare och med trygga levnads förhållanden .Och i trons villa färdiga med våra verk och efter behov nu och alltid och för tid och evighet tack gode Gud i Jesus namn Amen.

  Hjälp minna vuxna söner och deras mor, och mig med det för din skull och till din ära och välsignat och i frid och i ditt beskyd med dig gode Gud .Och tack gode Gud i Jesus namn Amen …Och på rätt vägar med Gud och på den eviga vägen med dig gode Gud och på ditt värdiga och visa vis, tack gode Gud ber jag dig om gode Gud och Herren vår sköld och skärm och styrka och försvar och Herren vår trygghet och säkerhet….Och den stolte ha sin stolthet i Gud endast och äran tillhör Gud och Lammet i evigheters evigheter ber jag dig om och som du vill och efter behov Och genom din fulla nåd och sanning och kraft och vishet och genom Andens frukter …Och Herrens Fruktan är vishetens begynnelse och Herren vår frid och vårt allt tack gode Gud i Jesus namn Amen Gud välsigne dig och Guds frid med Gud !!! Frid RonnyPs 103 , Matteus 5-7, Matteus 28:18 -20 , John 3:16-18 ,John 11 , Matteus 11 , John 14:6 , 12 … Ps 23 -25 ,Ps 40 , Jesaja 40 , Ps 62 , Ps 91 , Ps 131 , ps 133, Ps 139 .. Jesaja kapitlen 53 och 58….Och .Jeremia 18, Lukas 15 , Jeremia 31;3 , Jeremia 32:26-27. Apostlagärningarna och Romarbrevet
  Efeserbrevet och Galaterbrevet , kol 2:14-1 5 , Kol 3 ,.1Petrus 2:24 -35

 3. Minns mig gärna i bön . Och gode Gud i Jesus namn Amen ? Gud välsigne dig Birgitta .Och tack och Guds frid med Gud, och som du vill gode Gode Gud och för din nåd och sanings skull för Kristi kors och uppståndelse fråmåHerre. Och i och genom vår Herren rättfäoch i ditt fulla beskyd gode Gud tack gpde

Kommentarer är stängda.