Påskens budskap 4: Onsdag

Dagens bibelord: Ha samma inställning som Kristus Jesus hade. ’
’Fastän han till sin natur var Gud, ansåg han inte sin jämlikhet med Gud vara något att hålla fast vid. Nej, han avstod från allt, antog en tjänares gestalt och blev lik en människa. Till det yttre blev han människa, han gjorde sig ödmjuk och lydde ända in i döden, döden på ett kors Därför har Gud upphöjt honom över allt annat och gett honom det namn som står över alla andra namn, för att alla ska böja knä för Jesus namn, både i himlen och på jorden och under jorden, och alla bekänna att Jesus Kristus är Herren , så att Gud, vår Fader, blir ärad. ’
Filipperbrevet 2:5-11
Vi kan nog aldrig förstå hur stort det offer var som Jesus gjorde för oss. Han hade kunnat säga nej, men han sade ja. Varför? Därför att Han älskar oss så oerhört och vill att vi ska ha möjlighet att förenas med honom och ha möjlighet att leva tillsammans med honom i all evighet.
Dagens sång: Han är Herre

Publicerat den
Kategoriserat som Kristet

av Birgitta

Björn, Sunne