Sommaren 2014 i bilder

Sommaren 2014 är slut. En hel del bilder är tagna och jag kommer att publicera dem här.

Sommaren började med en resa. Den 10:e juni reste Agnes och jag till Mallorca. Hon vill inte gärna vara med på bild så därför är det bara litet torra bilder på platser där vi var.

I början av juli kom alla Knuts barn hit. På lördagen hade vi en fest i kvarterslokalen då Knut var med. Han var lycklig!

Kerstin och jag tog en tur till Rottneros-parken.

Så var det dags för födelsedag för Knut. Den råkade sammanfalla med att det var sommarcafé på Hagen. Det blev stor fest, fiolmusik, hurrarop och väldigt trevligt. Knut sjöng
-Man ska leva för varandra
tillsammans med underhållaren. Festligt värre.

Sedan blev det en generationsträff. Knut Karin, Erika och hennes barn. Senare på sommaren kom ett barnbarn Tony ända från USA med sin fru Sarah och två barn.

Vi fick besök av storsångaren Karl-Erik Tellebo med fru Birgitta, pianist. Det var mycket varmt den här dagen och först fikade vi ute men drog oss sedan inomhus. Karl-Erik sjöng underbart vackert och Knut var nöjd.

En dag gjorde Lena, Eva och jag en utflykt till toppstugan. Vi började hos Lena i Årås sedan bar det iväg till Finnfallet.Vilken utsikt!! Gulliga Zorro var också med.

Sedan fick jag några dagar i de djupa värmländska skogarna för att plocka svamp.. Första dagen var Kerstin med. Då hittade vi mycket Karl-Johan. jag hittade även litet kantareller. Nästa dag var jag ute ensam och då blev resultatet magert. Jag har dålig blick för det där med svamp. Men det är så härligt att vara i skogen ändå.

Sommaren går mot höst, det blir september och val.  Vi förtidsröstar veckan innan och går till biblioteket. På vägen dit i det underbart vackra vädret passerar vi Sibylla, vi tar oss litet hälsokost där,

Sibylla

Så går sommaren mot sitt slut. Hagen ordnar en stor utflykt för alla sina boende till Mormors Glasscafé i Lysvik. Åter en härlig dag med en härlig plats vid Fryken. Tyvärr skymdes sjöutsikten av dimma.

 

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *