Om oss

Vi är ett par som träffades år2001. Vi hade båda mist våra äkta  hälfter, som vi varit gifta med länge. Vi upplevde att vi skulle dela resten av våra liv tillsammans. Det blev nästan 14 år tillsammans.

Björnparet

Birgitta är född i  Linköping men kom till Sunne 1969 efter att ha bott i Gudhem och Åtvidaberg. Tillsammans bodde vi i Älvdalen 9 mån. när vi var nygifta.
Knutte var född i Lycksele och har bott i Grums, Vänersborg, Örebro och 27 år i Uppsala. 2002 slog vi ner våra gemensamma bopålar i Sunne.

Knutte har 5 barn och Birgitta två. Om vi räknar ihop alla har Knutte 12 barnbarn och jag 11. Dessutom har Knutte 13 barnbarnsbarn.

Vi hade båda ett yrkesverksamt liv bakom oss.

Birgitta är uppvuxen i en kristen familj, När hon var 17 år tog hon ett avgörande att hon skulle bli en kristen. En tid var det litet si och så med hennes kristna tro men i slutet på 70-talet upplevde hon att hon ville leva mera helt för Jesus. Hon fick några starka andliga upplevelse då, som förändrade hennes liv helt.

Knutte är uppvuxen i en kristen fosterfamilj, När han var 19 år tog han ett avgörande att han skulle bli en kristen. Han fick några starka andliga upplevelse då som förändrade också hans liv helt. Du kommer att få läsa mer om hans händelserika liv på Knuttes sidor och personligt.

Orsaken till att vi ville ha en hemsida var att vi ville vittna om vår tro och vi ville försöka att visa på hur du kan finna Jesus Kristus och få ett liv tillsammans med honom. Vi ville tala om hur livet med honom kan gestalta sig och hur underbar han är.

Det som hänt sedan vi skrev det här är att Knutte har fått flytta hem till Herren och nu är det bara jag (Birgitta)som skriver på den här sidan, men jag ville ändå ha kvar de kloka tankar som Knutte skrivit här.