Warning: The magic method SEIWP_Manager::__wakeup() must have public visibility in /customers/d/4/b/gittanochknutte.se/httpd.www/wp-content/plugins/search-engine-insights/seiwp.php on line 75 Ske din vilja - Gittans Hemsida

Ske din vilja

L åt din vilja ske i Fryksdalen och över hela jorden

Dagens bibelord: ske din vilja, såsom i himmelen, så ock på jorden; ’ Matteus 6:10
Vår bön och längtan är att Guds vilja ska ske på jorden. I himmelen förstår vi att Guds vilja sker men på jorden är det långt ifrån att Guds vilja sker. Så länge som människor låter sig styras av ondskan sker den inte, men den kan ske genom oss. Vi får söka Guds vilja och låta den styra våra vägval och handlingar. Då kommer Hans rike att utbredas och Hans vilja sker mer och mer.

Dagens sång:

Låt din vilja ske

Publicerat av Birgitta

Björn, Sunne

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *