Kristen tro

 Tänk vad många utbud det är inom den religiösa världen och alla bjuder över varandra för att locka till sig människor och så hamnar många i ett förhållande, som för bort i slaveri. 

     Kristendomen är inte en religion utan det är ett evangelium från Gud själv, skaparen av allt, att människan kan få fullständig upprättelse i sitt liv få sin synd förlåten och bli en ny skapelse och det gamla är borta enligt 
2 Kor. 5:17.

    Jag är tacksam över att jag föddes i Sverige där kristendomen tidigare har haft ett inflytande på människorna genom skolan och konfirmationsundervisningen, och som har lagt en rättfärdighetsgrund i människorna som hjälpt dom i livet.
De har inte officiellt tagit ställning till den kristna tron men fått med sig något som har varit av värde i deras liv och även varit till hjälp på livets svåra väg, som vi alla måste gå. 

    Det var en man som för ca. 2000 år sedan hängde på ett kors, inte på grund av sin egen synd, som ropade ut i dödsögonblicket, det är fullbordat.(Joh. 19:30) Fullbordat, vad då? Jo det var Guds plan, som Gud hade planerat innan världens grund blev lagd. Han har utvalt oss i honom för att vi skulle vara heliga och fläckfria inför honom. (Efes. 1:4) I honom är vi friköpta genom hans blod och har förlåtelse för våra synder på grund av den rika nåd, som han har låtit flöda över oss, med all vishet och insikt. (Efes. 1:7,8)

   Min vän som inte har tagit ställning för denna Man, stanna upp ett tag och tänk efter hur du vill ha det i ditt liv, vill du ha en religion som hugger händer av folk eller någon som för dig in under lagiskhet 

   Det vet jag att den Gud som jag tror på springer inte omkring med förstoringsglas och söker efter alla dina fel eller att Han fodrar att du ska utföra vissa saker i ditt liv för att du skall bli rättfärdig och få till träde till himlen en dag.
Utan i min Bibel står det att den som har Sonen har Livet, Jesus säger också i Johannes evang. kap 14, ingen kommer till Fadern utan genom mig, dvs.att Jesus är Vägen, Sanningen och Livet, det finns ingen annan möjlighet att bli frälst än i Jesus namn, Se Apg. 4:12.

    Det också att var och en som åkallar detta namn skall bli frälst. Välkommen in på den Vägen och har du frågor kan du skriva till mig
så ska vi hjälpas åt så att du finner den vägen. maila till:birgittaochknut@gmail.com

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *