Vårt dagliga bröd ge oss idag

Dagens bibelord:

’Vårt dagliga bröd giv oss i dag; ’ Matteus 6:11

Nu går mina tankar ut över jorden igen. Det är fler som dör av svält än av coronan idag. Eller ska man säga: Fler dör av svält på grund av coronan idag. Vi behöver verkligen be den här bönen med tanke på världssituationen. I Sverige har vi det så bra så vi behöver inte svälta, men det finns fler än vi tror, som har det knapert och måste vända på slantarna här också. Gud kan göra brödunder idag också.

Det finns ett annat bröd också som vi behöver be om. Det bröd som Jesus pratar om med kvinnan vid Sykars brunn. ’Då sa Jesus: ”Min mat är att göra hans vilja som har sänt mig och att slutföra det uppdrag han har gett mig. ’ Johannes 4:34 Det är vårt uppdrag också och en mat som vi behöver be om.

Dagens sång:

När vi delar det bröd

av Birgitta

Björn, Sunne