Ord i Allhelgona

Dagens bibelord:

Det här bibelordet har talat till mig en längre tid. Jag blev så välsignad av att livsanden vänder tillbaka till Gud.
Var är himlen? Himlen är där Gud finns. Då kan jag vara trygg inför döden.

En sån här dag måste vi ha med ett härligt ord om himlen som vi kan trösta oss med när livet känns tungt och vi saknar vänner och anhöriga som har lämnat oss.

’Sedan fick jag se en stor skara människor som ingen kunde räkna. De var från alla folk och stammar och länder och språk, och de stod inför tronen och Lammet, klädda i vita dräkter och med palmkvistar i sina händer. Alla änglarna stod runt tronen och runt de himmelska ledarna och de fyra levande varelserna, och de föll ner på sina ansikten inför tronen och tillbad Gud De ropade högt: ”Frälsningen finns hos vår Gud, han som sitter på tronen, och hos Lammet.” och sa: ”Amen. Pris, härlighet, vishet och tacksägelse, ära, makt och kraft tillhör vår Gud i all evighet. Amen.” Sedan frågade en av de äldste mig: ”Dessa som är klädda i vita dräkter, vilka är de, och varifrån kommer de?” ”Min herre”, svarade jag, ”du är den som vet det.” Då sa han till mig: ”Det är de som kommer ur det stora lidandet. De har tvättat sina dräkter rena och gjort dem vita i Lammets blod. Det är därför de står här inför Guds tron och tjänar honom dag och natt i hans tempel. Han som sitter på tronen ska slå upp sitt tält över dem. De ska aldrig mer gå hungriga eller törstiga, och varken solen eller någon annan brännande hetta ska skada dem. För Lammet, som står mitt för tronen, ska vara deras herde och leda dem till källorna med livets vatten . Och Gud ska torka alla tårar från deras ögon.”’ Uppenbarelseboken 7:9-17 https://my.bible.com/bible/916/REV.7.9-17

Dagens sång: Jag har hört om en stad
Publicerat den
Kategoriserat som Kristet

av Birgitta

Björn, Sunne

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *