Sensation

Elrullstol
Elrullstol

Tisdag 2011 11 15

Igår var jag och min fru till Karlstad för utprovning av en eldriven rullstol.
Det är många som klagar på äldreomsorgen i vårt land. Som ni känner till är jag delvis handikappad så jag måste sitta i rullstol och är därför beroende av att få hjälp till en eldriven. Efter undersökningar av både läkare och arbetsterapeuter har jag blivit lovad att få en sådan.Så ni förstår att jag är jätteglad idag.
Jag har inget att klaga på då det gäller mitt handikapp. Det var inga bekymmer hos hjälpmedelscentralen., så ni förstår att jag är jätteglad.
Vid övningskörning gick det bra för mig. Det är dubbelkommando på den och även gick det bra för min fru att köra den.

Det har varit strålande väder idag, solsken och 2 gr kallt, vi är tacksamma för det. Nu sitter jag och väntar påatt klockan ska bli 18 och vi ska få middag. Jag befinner mig på sjukhemmet Hagen där jag brukar vara två av sex veckor.
Jag lyssnar på spotify som är ett underbart program, många kristna sångare, som sprider sin glädje.
Är det någon som bär på trosfrågor  så kan ni skicka frågor till mig så ska jag försöka svara på dom.
Knutte

birgittaochknut@gmail.com

Publicerat av Birgitta

Björn, Sunne

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *