Våren

Häck
En vinterrufsig häck

Tror aldrig att jag längtat så efter våren som jag gjort i år. “Vintern har varit alltför lång och sommarn kommer med jättesprång”. Nu lägger jag ut en bild på vår häck,så får vi se utvecklingen framöver. Det är så så härligt med allt som växer och utvecklas. Just nu ser den hemsk ut

Så här fin blev den till slut efter att jag forslat bort massvis med dött ris efter vinterns härjningar. fick t.o.m. ta hjälp av RSMH (riksförbundet social mental hälsa) Av dem kan man få hjälp med många praktiska saker för en billig penniing. Det ingår i ett projekt för att anpassa människor som varit sjukskrivna till samhället. Värt att stödja tycker jag.

Häcken
Häcken
Häcken i blomning
Häcken i blomning

Publicerat av Birgitta

Björn, Sunne

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *