Skepparn!

Nu är det en ny dag  igen med glädje och tacksamhet över att få finnas till.  Varför skriver jag så?
Vilken rubrik, jo det skall jag tala om för er som läser i mitt inlägg! I min gröna ungdom var jag på sjön ett tag och då fick jag namnet skepparn. Jag arbetade på bogserbåtar som var stationerade på Norrbyskär som ligger söder om Hörnefors. Det var en underbar tid för den föräldralösa pojken från Nysäter, Umgransele, som fick mat och husrum några månader.
I dag är det grått igen, det blåser lite grann ute, temperaturen ligger omkring 6 grader, det dröjer in länge till förrän vi får den vita snön som många av oss inte gillar på grund av halkrisken.
Vad  jag är tacksam till Gud som har hjälp mig så jag har en underbar fru och 4:a underbara ungar och får min pension varje månad. Man kan säga att jag lever ett lycklig liv.

Knutte

av Birgitta

Björn, Sunne