Mat

Gomiddag!

Ny dag med nya möjligheter!

Nu sitter jag vid min kära dator igen. Jag förstår inte de pensionärer som är rädd att använda ett så bra arbetsredskap, som vi har så stor nytta av? Skriver vi fel, så kan man på ett enkelt sätt radera och skriva om texten. När jag arbetade på kraftverket i Uppsala så köpte jag en begagnad skrivmaskin som var bra för mig och hjälpte mig när jag skulle ändra på felen som jag gjorde nån gång då och då, men datorn är ändå bäst.  Jag  uppmanar  ni pensionärer, skaffa er en dator och skriva ner era livsöden till efter världen.

Nu sprider sig en doft i lägenheten så jag sitter och väntar på orden ”nu är det mat, min älskling”. Tänk att vara gift med en kvinna som är normal.
Jag har tidigare varit gift med en underbar kvinna men som tog ut enkelbiljetten och flyttade hem till Gud.  men jag träffade en likadan som jag har varit gift med i 10 år nu. Vilken Gud jag har som har omsorg om en sådan som jag.

Knutte

 

av Birgitta

Björn, Sunne