Fadäser i Sunne

Någon undrar över rubriken, kan väl inte hända något här…joodå.

För ett par dagar sedan var jag till coop och handlade. jag hade ju varit sjuk några dagar så matförrådet var helt tomt. Det blev en hel del i kundvagnen. Dessutom hittade jag ett par så fina glaskrukor till mina orkideer. Glad i hågen skulle jag gå till kassan. Då händer det hemska : Kundvagnen välter när jag gör en u- sväng!!!! Krasch, bom, glassplittret yr. …men en massa snälla människor rusar till, plockar upp i vagnen, ropar på personal,  som kommer och sopar upp glaset, kollar äggkartong så att äggen hållit osv. Tur att det finns snälla människor och att jag fått lämna rädslan för att skämma ut mig bakom mig för länge sedan.
Det värsta är att jag även utmärkt mig på coop tidigare. Det var strax före jul. Hade handlat en hel del då också inför julen. I botten av korgen hade jag lagt några stora drickflaskor. Det var bara det att jag inte märkt att en av flaskorna börjat läcka. Plötsligt fick jag se att det blev spår efter mig där jag gick. Mina spår gick att följa en lång sträcka!!!Det var bara att ödmjuka sig och bekänna för personalen. Det kanske blir portförbud snart!!!
Birgitta

 

Publicerat av Birgitta

Björn, Sunne

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *