Julfesternas tid.

Det har varit ett väldigt festande sista veckan. Först julbordet på Hagen, som jag redan skrivit om.

I tisdags gjorde manskören ett bejublat framträdande, också på Hagen.. Sedan på kvällen var jag på mitt livs första Nobelfest. Här i sagolika Sunne ordnar man anhörigcafe’ varje tisdag. En mycket god tanke att anhöriga får träffas och prata av sig. Det var den gruppen som hade ordnat med en liten fest. mycket god mat och trevliga människor. Jag ska försöka gå på de här träffarna. Det var mycket givande.

onsd kväll var alla grupperna i församlingen samlade hemma hos en medlem. En underbar kväll med en härlig soppa, god gemenskap och andligt utbyte. Vi läste julevangeliet delade med varandra om året som gått och tackade Gud för allt gott som han gett oss under det gångna året.

Idag har det varit Lucia på Hagen. 8 söta flickor som sjöng underbart vackert.

 

 

Publicerat av Birgitta

Björn, Sunne