Jesus

Det är nu länge sedan jag skrev på den här sidan. Jag har varit mycket sjuk, men genom Guds nåd har jag blivit bättre. Kanske kan Gud ge mig kraft att fortsätt att dela med mig av mina enkla tankar om honom även i fortsättningen.

Idag har jag blivit ledd till sång och predikan som gjort Jesus så stor för mig. Jag vill därför dela länkarna till dessa vittnesbörd med dig min kära vän som läser det här. Jesus är svaret på allt!!!. Han kan förvandla våra liv.

http://tv2020.fnf.nu/player/973/4330-predikan-sebastian-stakset-28-juli-omvand-er-ty-himmelriket-ar-nara?autoplay&start=973

 

Publicerat av Birgitta

En pensionerad sjuksköterska som bott i Sunne sedan 1969. Varit gift med Knut Björn 2001-20015 då han fick flytta hem till sitt himmelska hem. 2001-2002 bodde vi i Älvdalen.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *