Sovandet!

Hello! Alla människor som läser mina rader, det är flera år sedan jag var ute på Internet jag har varit sjuk men känner mig bättre nu och känner att lusten till skriva en del har kommit tillbaka.

Tänk vilken underbar Gud vi har som har ordnat det så att vi kan sova. Jag och min kära hustru har den möjligheten att när vi lägger oss så somnar vi nästan på en gång. Vi har hört vilka sömnproblem en del har, nu ropar frugan att ”nu är det maat” och jag frågar på ett blygt sätt, ”vad blir det för mat! *och ibland svarar hon med glädje det är surströmming och jag skyndar till köket för att äta  min älsklings rätt.  Jag kommer från Lycksele och då  förtår ni att jag tycker om sådan mat.

Finns det någon av läsekretsen som känner igen mig är jag glad om ni sänder mig en hälsning, vill ni läsa något om mitt liv så kan ni  gå in på knuttes sida och söka under personligt, rötterna.

Jag avslutar för denna gång med orden kom gärna med kommentarer nedan.

Knutte.

 

av Birgitta

Björn, Sunne