Uppdrag granskning

I dag har vi den 3 okt. 2011.
Och vi har lyssnat på det sista programmat som  frukostklubben sände som sitt 680 :e program. Det var Sigge Furst som ledde samtliga  program.
Det är fortfarande grått och dimmigt ute.
Frugan arbetar med att få en god middag bestående av morot soppa. Och det brukar smaka gott. För övrigt har vi det bra tillsammans och det tackar jag Gud för.
Jag såg programmet ”uppdrag granskning” idag, och man blir bestört över hur socialtjänsten i Sandvik  behandlar sina invånare? Jag fattar inte att dessa som sitter på stolarna på dessa inrättningar får behandla människorna hur som helst. Man har läst hur det varit så i andra kommuner också.
Vad är ni för människor som behandlar människor på ett sådant sätt, finns det ingen möjlighet att omplacera dom till andra arbetsuppgifter, men det är som vanligt att ni håller varandra bakom ryggen. Vad jag förstår så får ni handla godtyckligt utan på följd trots allt galet som dom har gjort. Min syn är att det bör finnas en organisation  av lekmän som står över de som beslutar, nej, när någon har burit sig dumt så skulle dom rycka in och styra det rätt. Jag hoppas att min insändare skall uppmuntra ni som har blivit felaktigt behandlat.
Hälsningar Knutte.

 

av Birgitta

Björn, Sunne