Min nästa

Lördag den 19 nov. 2o11.
Nu är klockan 20.22 och vi närmar oss  den sköna sängen sakta  men säkert, stackars uteliggare som måste ut i kylan för att hitta en plats att ligga på Jag har tackat min Gud många gånger för min sköna säng. För ca 40 år sedan kom jag i samtal med en man om s.k. uteliggare. Han hade en konstig syn på  dessa olyckliga människor, som har hamnat i ett sånt förhållande. Dom får skylla sig själva.  Jag har svårt att ha en sådan attityd mot dessa olyckliga människor, dom tänker inte på orsaken till detta,  det kan finnas många skäl som de kan ha råkat i som vi inte känner till.
Jag tror på en levande Gud som gör under utan att fråga efter vår bakgrund  Den som ligger högst på löneskalan älskar Gud, och den som är utan pengar och vältrar sig i sina spyor, älskar Gud. Den Guden är min Gud. Jag hoppas att du som läser dessa rader, att Gud älskar alla människor lika mycket, att det är en verklighet för dig som DU kan uppleva i ditt eget liv

Knutte

av Birgitta

Björn, Sunne